Vertaile 10000 euron lainat

Tarvitsetko 10 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia? Hieman isompaa, vaikkapa 10 000 €, lainaa voi hakea vaikkapa oman auton ostamiseen. Jos edessä on ensimmäisen oman auton osto tai vanhan kaari pitäisi päivittää uudempaan, ei kannata harmitella, jos tililtä ei ole irrottaa suoraan siihen meneviä rahoja. Lainaa on saatavilla jopa 10 000 euroa – helposti.

Työntulevaisuus.fi vertaili 10000 euron lainat puolestasi. Selvitä vertailun avulla itsellesi paras laina!

Vertaa

10 000 euron lainojen vertailu

Suomalaiset kuluttajat ovat jo tottuneet vertailemaan sellaisia asioita, joita tarvitaan, mutta joihin ei kiinnitetä huomiota arjessa: sähköjä ja vakuutuksia. Nämä kun kilpailuttaa kerralla kuntoon, niin asiaa ei tarvitse murehtia. Myös lainoja voi kilpailuttaa ja varsinkin isojen, kuten 10 000 euron, lainan kohdalla on tärkeää, että saat lainasi mahdollisimman pienillä sivukuluilla; eli edullisesti.

Verkossa on useampia toimivia vertailusivustoja, joiden avulla löydät edullisen lainan hetkessä. Sinun ei tarvitse syöttää hakemukseen muuta kuin henkilötietosi, tosite säännöllisistä tuloistasi ja lainan määrä. Tämän jälkeen vertailusivusto etsii sinulle parisen kymmentä sopivaa lainatarjousta ja sinun ei tarvitse muuta kuin valita niistä se paras.

Vertailemalla lainasi huolella pääset varmistamaan, että myös sen kaikki piilokulut on otettu huomioon lainan takaisinmaksuerissä. Esimerkiksi jo tilin avaamisesta voidaan veloittaa useampi kymppi. Vertailusivusto laskee lainasi takaisinmaksuerään mukaan tällaiset piilokulut myös itse koron lisäksi, jotenka ikävät yllätykset eivät jää piiloon. Näin kaikki tarjolla olevat lainat ovat vertailukelpoisia.

Lainan myöntämiseen vaikuttavat seikat

    Saadaksesi lainaa ja mielellään mahdollisimman edullisesti kannattaa pitää mielessä muutama seikka ja eritellä niitä omassa lainahakemuksessa, jos vain mahdollista.

    Ensinnäkin sinulla tulee olla riittävästi ikää. Täysi-ikäisyys ei aina riitä, ja luotonmyötäjä voi vaatia esimerkiksi 20 vuoden ikää lainan myöntämiseen. Myös yläikärajaa voidaan soveltaa ja tämä on yleensä 75 vuotta. Toiseksi sinulla tulee olla säännölliset tulot: ne voivat olla joko palkkaa tai eläkettä – pääasia on, että ne ovat säännölliset.

    Joustoluottojen kohdalla sinun ei tarvitse eritellä lainan käyttötarkoitusta, mutta lainaehtosi voivat olla paremmat, mikäli sinulla on jokin selkeä tavoite. Esimerkiksi uuden auton ostaminen helpottaa 10 000 euron lainan saamista, koska silloin lainan myöntäjä näkee, että lainaa haetaan tarkoitukseen, jolla todennäköisesti turvataan myös lainan onnistunut takaisinmaksu.