Lainojen yhdistäminen – Osuuspankki

Lainojen yhdistäminen on mahdollista niin netin lainapalveluiden kuin suurten kansallisten pankkienkin kautta. Osuuspankki on yksi Suomen suurimmista pankeista ja myös se tarjoaa mahdollisuuden yhdistää eri lainoja yhdistelylainan alle. Lainojen yhdistäminen on usein viisasta, jos erilaisia luottoja on kertynyt useita ja niiden kulut ovat kasvaneet suuriksi.

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja Osuuspankin kautta lainan ottaminen on myös erityisen turvallista. Lainan saamiselle on kuitenkin olemassa ehtoja, jotka luotonhakijan tulee täyttää. Lue lisää Osuuspankin tarjoamasta yhdistelylainasta ja laita taloutesi kuntoon.

 

Kilpailuta Op yhdistelylaina ja yli 35 muuta rahoituslaitosta samalla hakemuksella!

Miksi yhdistää lainat?

Jos lainoja on kertynyt useita, ne kannattaa yhdistää useastakin syystä. Syyt voivat vaihdella lainanottajasta riippuen. Yleisimpiä syitä yhdistelmälainan ottamiselle ovat:

  • Taloudenpidon helpottaminen. Jos maksettavanasi on useita lainoja, niistä selviytyminen voi olla haastavaa. Rahojen riittäminen velkojen maksuun muiden menojen lisäksi voi olla vaikeaa, kun lainoja on useita. Lisäksi maksupäivien muistaminen asettaa haasteita ja itse maksujen tekeminen vie aikaa ja vaivaa joka kuukausi.
  • Pienemmän koron löytäminen. Lainojen korot voivat edelleen vaihdella melkoisesti ja joidenkin lainojesi korot voivat olla erityisen korkeita. Lainat kannattaa yhdistää, jos saat yhdistelylainallesi pienemmän koron kuin yksittäisillä lainoillasi on.
  • Sivukuluissa säästäminen. Lainoihin liittyy aina sivukuluja ja mitä useampi laina sinulla on, sitä enemmän sivukuluja maksat. Yhdistelylainan avulla voit säästää sivukuluissa jopa satoja euroja vuositasolla, kun maksettavanasi ovat vain yhden lainan kulut.

 

Miten yhdistelylaina toimii?

Yhdistelylainalaa tarkoitetaan sitä, että otat itsellesi uuden lainan, jolla maksat vanhat lainasi pois. Osuuspankin vaihtoehtoina ovat:

  • Joustoluotto, joka sopii sinulle silloin jos aikaisempia lainoja on alle 10 000 euron arvosta. Joustoluotto toimii niin, että kun olet maksanut osan lainasta pois, sama summa vapautuu uudelleen nostettavaksesi ilman uutta hakemusta.
  • Kulutusluotto, jolla on mahdollista yhdistellä lainoja aina 15 000 euroon saakka. Tätä lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Vakuudellinen pankkilaina, jonka korkoprosentti on huomattavasti vakuudetonta lainaa matalampi, mutta toisaalta tarvitset sen ottamiseen joko vakuuksia tai takaajan.

Kun saat lainapäätöksen ja hyväksyt sen, saat rahat tilillesi ja voit maksaa aikaisemmat luotot pois itse. Vaihtoehtoisesti lainat maksetaan puolestasi ja hoidettavaksesi jää vain uusi laina.

Yhdistelylainan hakeminen verkossa – turvallinen vaihtoehto

Yhdistelylainaa voi hakea joko suoraan pankista tai helposti ja kätevästi netin kautta. Lisäksi useat muut rahoituslaitokset tarjoavat lainatuotteitaan netin välityksellä. Kannattaakin vertailla pankkien ja muiden luottolaitosten lainoja, niiden ehtoja ja korkoja. Vain vertaamalla voit löytää juuri itsellesi parhaiten sopivan lainan mahdollisimman edullisesti.

Jos et ole vielä Osuuspankin asiakas, kannattaa olla yhteydessä pankin asiakaspalveluun. Osuuspankin asiakkaat voivat kuitenkin hakea lainaa pankin lainapalvelusta nettisivujen kautta. Täytä lainahakemus ja saat nopeasti päätöksen, jonka voit hyväksyä nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti sähköisellä allekirjoituksella. Käytät prosessissa omia verkkopankkitunnuksiasi, jotka takaavat palvelun turvallisuuden.

OP yhdistelylaina – varma vaihtoehto

Osuuspankin yhdistelylainan avulla voit helpottaa taloudenpitoasi ja päästä eroon useista erilaisista, erikorkoisista lainoista ja niiden sivukuluista. Lainojen tilalle haet uuden Osuuspankin luoton, minkä jälkeen maksat takaisin vain yhtä lainaa kohtuullisella korolla ja vain tähän lainaan liittyvillä hoitokuluilla.

Jos olet valmiiksi Osuuspankin asiakas voit käyttää netin lainanhakupalvelua ja lisäksi sinun on mahdollista saada lainaa pienemmällä korolla. Omistaja-asiakkaat, jotka hakevat lainaa Osuuspankista saavat myös bonusta, jota voi käyttää vakuutusmaksujen maksamiseen.

Miettiessäsi yhdistelylainan ottamista, voit aloittaa Osuuspankin sivujen lainalaskurista. Laskurin avulla sinun on helppo vertailla eri lainatuotteita ja lisäksi suunnitella lainasi suuruutta, lainan lyhennyserien määrää ja lainan kokonaisaikaa.

Missä tapauksissa Osuuspankki tarjoaa lainojen yhdistämistä?

Voit hakea yhdistelylainaa Osuuspankista jos olet jo valmiiksi pankin asiakas. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa nykyisen tilisi Osuuspankkiin ennen lainan hakemista. Kaikkien Osuuspankin yhdistelylainaa hakevien tulee olla Suomessa asuvia ja vähintään 20-vuoden ikäisiä. Lisäksi hakijalla ei saa olla luottotietomerkintöjä tai muita maksuhäiriöitä.

Lisäksi lainapäätöstä tehdessä otetaan huomioon nykyiset olemassa olevat lainasi ja miten hyvin olet hoitanut luottojen takaisinmaksun aikaisemmin. Myös tulotasosi tulee olla tarpeeksi hyvä, jotta voit selviytyä uuden lainan hoidosta. Jos otat vakuudellista lainaa aiempien lainojen yhdistämiseksi tarvitaan myös tiedot vakuuksista tai sitoumukset ja taustatiedot lainan takaajilta.