Tietoa sivustosta

Työntulevaisuus.fi -sivusto on perustettu tarjoamaan hyödyllistä ja kehittävää tietoa internetin aikakauden mahdollisuuksista. 2020-luku tulee olemaan kaikkein muutoksellisin ihmiskunnan historiassa, mitä tulee käsitykseen työstä ja yrittäjyydestä. Olemme kaikki mukana tällä uudella aikakaudella, ja haluamme antaa sinulle laadukasta tietoa, jolla voit asettaa oman tulevaisuutesi sinne missä on kasvua ja iloa!

Kirjoittajat

Tuomas Lahti

Tuomas Lahti

Yrittäjä - verkkoliiketoiminnan, ja internet markkinoinnin asiantuntija

Terve kaikille! Nimeni on Tuomas Lahti. Olen perheellinen mies, joka kompastui verkkoliiketoiminnan alalle, saadessani potkut suuresta teknologia-alan yrityksestä vuonna 2016. Tuolloin omaa mielenterveyttäni, ja perheeni tulevaisuutta uhkaava äkillinen tilanne työttömyydestä, muuttui painajaisesta todellisuudeksi.

Kivulias irtisanominen johti minut yrittäjyyden polulle, josta minulla ei ollut aiempaa kokemusta. Nyt vuosien kuluessa, useita aktiivisia yrityksiä pyörittäessäni haluan inspiroida kaikkia tavoitettavissa olevia ihmisiä ottamaan uusia askelia heidän työelämässään, ja auttaa heitä luomaan hyvinvoivaa tulevaisuutta internetin aikakaudella.

Yhteydenottolomakkeen löydät täältä.