Maksetut kyselyt ovat nostaneet suosiotaan varsinkin viime vuosien aikana. Netissä voi törmätä mainoksiin ja palveluihin, joissa pyydetään kuluttajien mielipiteitä. Vastineeksi mielipiteestään voi saada joko puhtaasti rahaa tai esimerkiksi lahjakortin. Joskus maksettujen kyselyiden kautta voi osallistua myös arvontaan, jossa arvotaan jokin suurempi palkinto. Maksetuista kyselyistä voi tienata myös mukavasti rahaa, mutta toki niitä täytyy tehdä runsaasti, jotta rahaa kertyy huomattavia määriä. Yhdestä kyselystä maksetut summat ovat yleensä kohtalaisen pieniä.

Tällä hetkellä netistä löytyy monia eri palveluita, jotka maksavat kyselyihin vastaamisesta. Tunnetuimpia suomalaisten keskuudessa lienevät Mielipidemaailma, Kantar, Tolu ja Norstatpanel. Näiden ja muidenkin palveluiden välillä on runsaasti eroavaisuuksia, joten aikaa ei missään nimessä kannata tuhlata huonoon palveluun. Jos maksettuja kyselyitä haluaa alkaa tekemään, kannattaa silloin valita paras tai parhaat palvelut. Niistä saa kohtuullisen korvauksen verrattuna käyttämäänsä aikaan. Maksettuja kyselyitä ei siis kannata tehdä, mikäli korvaus vaikuttaa kovin huonolta.

Tältä sivustolta saat tietoa siitä, mitkä palvelut ovat kannattavia ja miten mikäkin palvelu toimii. Näin pystyt tekemään pientä vertailua palveluiden kesken ja päättämään, mikä niistä sopii itsellesi parhaiten. Moni arvostaa esimerkiksi sellaisia kyselyitä, jotka voi halutessaan keskeyttää ja jatkaa myöhemmin, kun itselle sopii. Kaikilla palveluilla tämä ei ole mahdollista. Jotkut vaativat nimittäin, että kyselyyn vastataan yhdeltä istumalta, eikä kyselyyn välttämättä voi enää palata, kun sen sulkee kerran.

Maksetuilla kyselyillä tienaaminen


Koska maksettuihin kyselyihin vastaamiseen voidaan joskus käyttää paljonkin aikaa, on tärkeää selvittää, kuinka paljon kyselyyn vastaamisesta saa palkkioksi. Huonoihin palkkioihin ei kannata koskaan tyytyä, sillä markkinoilta löytyy myös sellaisia kyselytutkimuksia, jotka maksavat kyselyistä kohtalaisen hinnan.

Suurin osa palveluista antaa kyselyihin vastaamisesta pisteitä. Pisteet on laskettu sen mukaan, kuinka kauan kyselyyn oletetaan menevän aikaa. Mitä pidempi kysely on, sitä enemmän pisteitä siitä jaetaan. Nämä pisteet voi sitten muuttaa joko käteiseksi rahaksi tai lahjakorteiksi. Lahjakortit ovat yleensä Go Gift -lahjakortteja, joten kyselyyn vastannut saa itse päättää, missä lahjakortin haluaa käyttää. Joskus palvelut voivat maksaa kyselyt suoraan käteisenä rahana. Tällöin kustakin kyselystä saatava rahasumma ilmoitetaan kyselyn yhteydessä.

Jos vastaaja on oikein ahkera, hän voi päästä kanta-asiakasohjelmaan, mikäli palvelulla on sellainen käytössään. Kanta-asiakasohjelmassa voidaan jakaa esimerkiksi arpoja kerran kuukaudessa pidettäviin arpajaisiin. Mitä useampaan kyselyyn käyttäjä vastaa, sitä enemmän arpoja hän saa käyttöönsä.

Koska maksetuilla kyselyillä tienaaminen on sinällään kohtalaisen hidasta puuhaa, kannattaa merkittäviä tuloja tavoittelevan rekisteröityä useammalle eri sivustolle. Näin käteistä tai pisteitä voi kerätä monista eri paikoista, jolloin sivutuloja alkaa kertyä monestakin suunnasta. Maksettuihin kyselyihin vastaamisella ei kuitenkaan koskaan voi päästä käsiksi sellaisiin tuloihin, että ne kattaisivat elämiskulut. Kyseessä on siis monelle harrastus ja vaikuttamismahdollisuus, josta voi kuitenkin saada pieniä ylimääräisiä tuloja.

Parhaat maksetut kyselyt – Vertailussa 12 kyselypalvelua

1. Norstatpanel – Tienaa tuotteita ja lahjakortteja

Norstatpanel toimii tällä hetkellä 12 Euroopan valtiossa. Sillä on yhteensä 650 000 kuluttajaa vastaajinaan. Yksi suurimmista syistä Norstat panelin suosioon on ollut sen luotettavuus – he maksavat palkkiot ajallaan kyselyjen täyttäjille.

Norstatpanelin kysymyksiin vastataan sähköpostilla tulevan linkin kautta tai suoraan Norstatin verkkopalveluun kirjautumalla. Kysymyksiin voi vastata joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Halutessaan kyselyn voi keskeyttää ja siihen voi vastata uudelleen sitten, kun itsellä on sopivasti aikaa.

Norstatpanel maksaa kyselyihin vastaamisesta Norstat-kolikkoina. Maksettavien kolikoiden määrä ilmoitetaan aina kyselyn alussa. Se on suhteutettu kyselyyn käytettävään aikaan. Norstat-kolikot voi vaihtaa erilaisiin lahjakortteihin tai tuotteisiin. Niillä voi lunastaa vaikkapa kahvikupillisen R-Kioskilta tai saada lahjakortin Go Giftiltä. Sen lisäksi Norstat-kolikoilla voi tehdä myös hyväntekeväisyyttä. Norstatpanelin kautta on esimerkiksi mahdollisuus istuttaa puita sademetsään. Yhden puun istuttaminen maksaa vain alle kymmenen kolikkoa. Ahkerille vastaajille on olemassa kanta-asiakasohjelma, johon päästessään vastaaja saa ylimääräisiä etuja. Kaiken tämän lisäksi Norstatpanel järjestää myös arpajaisia, joihin jokainen pääsee osallistumaan keräämällä arpajaislippuja. Niitä saa osallistumalla kyselyihin.

Norstatpanelin kyselyt kestävät parista minuutista jopa puoleen tuntiin. Kun kyselyistä saatavat kolikot muutetaan rahaksi, on kyselyiden arvo keskimäärin 1–7 euroa kyselyä kohti. Norstatpanelin avulla voi siis päästä tienaamaan jopa mukavia summia.

Yhteenveto

  • Ei osallistumismaksua
  • Kyselyn kesto 1-30min
  • Palkkio maksetaan 1-7 euroa per kysely
  • Palkkiomalli: Norstat-kolikkoja, joilla voi lunastaa lahjakortteja erilaisiin yrityksiin.

2. Mielipidemaailma – Suosittu kyselypalvelu

Mielipidemaailma on verkkotutkimuksia tekevä yritys, joka toimii useammassakin maassa. Sivustolle liittyminen käy helposti ja kyselyihin voi ottaa osaa vaikka heti. Toki oma vastaajaprofiili vaikuttaa siihen, kuinka monta kyselyä käyttäjälle lähetetään. On siis tärkeää täyttää profiilinsa siten, että sieltä löytyy mahdollisimman monipuolisesti tietoa. Keskimäärin Mielipidemaailma lähettää käyttäjälle noin kymmenen kyselyä kuukaudessa. Linkit kyselyihin lähetetään sähköpostitse.

Mielipidemaailmalta saa maksun joko käteisenä tai lahjakorttien muodossa. Halutessaan käyttäjä voi lahjoittaa käteisensä myös hyväntekeväisyyteen. Kaikki käteisenä halutut palkkiot maksetaan PayPal-tilille, joten on tärkeää, että käyttäjältä löytyy sellainen. Palkkioiden lisäksi Mielipidemaailma järjestää arpajaiset neljä kertaa vuodessa. Käyttäjät voivat osallistua niihin vaikka jokaisella kerralla. Kyselyiden kestot ovat pääasiassa viidestä minuutista puoleen tuntiin. Niistä saa keskimäärin noin 1–5 euroa kyselyä kohti.

Yhteenveto

  • Ilmainen osallistuminen
  • Kyselyn kesto 5-30min
  • Palkkio: 1-5 euroa per kysely
  • Palkkiomalli: Rahana ja lahjakortteina mm. CDON, AppStore, Zalando, Stadium.

3. Kuluttajapaneeli.fi – Lahjakortteja ja Paypal-rahaa

Kuluttapaneeli.fi on Suomessa toimiva kyselypalvelu, jonka takana on Tamperelainen Liidimedia Oy. Paneeliin voi liittyä kuka tahansa, ja kyselyillä tienaamisen voi aloittaa saman tien. Tällä hetkellä jäseninä kuluttajapaneelissa on kymmeniä tuhansia anonyymisti kyselyjä täyttäviä suomalaisia.

Kuluttajapaneelin palkkiomalli on yksinkertainen. Kyselyistä saa euroja vastaavan summan palkkiotilille, josta palkkion voi nostaa Paypal-rahana,  GoGift-lahjakortteina, Lehtikorttina, tai WWF-lahjoituksena. Kyselyjä tehdään yhteistyössä suuren kansainvälisen toimijan Cint Ab:n kanssa, ja siksi kyselyjä löytyy lähes kaikista aiheista, erilaisia markkinoita koskien. Kuluttajapaneelia on pidetty suomalaisten keskuudessa luotettavana kyselytutkijana, etenkin kun palvelua pyörittää suomalainen poppoo.

Yhteenveto

  • Osallistuminen nopeaa
  • Kyselyn kesto 3-25min
  • Palkkio: 0,3-4 euroa per kysely
  • Palkkiomalli: Rahana, lahjakortteina, lehtitilauksina, tai WWF-lahjoituksina

4. Monosurveys – Uusi tulokas

Monosurveys on vastikään Suomeen toimintansa avannut kansainvälinen kyselytutkimusyritys. Periaate on hyvinkin samalainen, kuin muillakin alan yrittäjillä – vastaamalla kyselyihin voi tienata rahaa, tai lahjakortteja. Jäseneksi liittyminen on nopeaa, ja rahaa voi alkaa ansaitsemaan jopa 10 minuutissa.

Monosurveys -palvelun kyselyt koskevat laajalti eri asiakasyrityksiä, joten pääset varmasti tekemään kyselyjä mieleisistäsi jutuista. Yritys tarjoaa myös Android sekä iOS -puhelimille sovellusta, joka toimii sujuvasti. Palkkiot maksetaan joko käteisenä Paypal -tilille, GoGift -lahjakortteina, tai R-kioskin lahjakortteina.

Yhteenveto

  • Osallistuminen nopeaa ja ilmaista
  • Kyselyn kesto 1-30min
  • Palkkio maksetaan 0,4-10e per kysely
  • Palkkiomalli: Paypal-käteinen, GoGift- ja R-kioski -lahjakortit

5. PrizeRebel – Suosittu jenkkiläinen palvelu (toimii myös suomessa)

PrizeRebel on suurehko kyselypalvelu sivusto, joka on toiminut jo vuodesta 2007. Muiden kyselypalvelujen tapaan sen toiminta on yksinkertainen; vastaa kyselyihin ja tienaa itsellesi rahaa PrizeRebelin käyttäjätilille.

Rahat voi nostaa erilaisina lahjakortteina tai PayPal-rahana. PrizeRebel eroaa hieman palkkioiden suhteen suomalaisista kyselypalveluista, sillä tarjonta on hieman suurempi, kun kyseessä on iso jenkkiläinen yritys. Myös kyselyjä tarjotaan huomattavasti useammin, sillä markkinat ovat jenkeissä huomattavasti suuremmat.

Yhteenveto

  • Osallistuminen nopeaa ja ilmaista. Paljon kyselyjä.
  • Kyselyn kesto 1-30min
  • Palkkio maksetaan 0,2-1 dollaria per kysely
  • Palkkiomalli: Muun muassa Paypal-käteinen, Amazon-, Zalando- , Steam- lahjakortit, sekä prepaid Visa- ja Mastercard-kortit.

6. Sanoma Suomitutka-paneeli

Pitkään alalla toimineen Suomitutkan kokemukset ovat olleet suomalaisten keskuudessa varsin hyviä. Suomitutkan omistajana toimii Sanoma-konserni, joka on suomalaisille entuudestaan tunnettu ja luotettava toimija, ja paneelin jäsenet voivat luottaa siihen, että heidän tietojaan käsitellään vain luottamuksella.

Suomitutkan maksamat palkkiot ovat varsin pieniä, joskin monet käyttäjät ovat ilmaisseet kyselyjen olevan muita palveluja mieluisempia. Palkkiot maksetaan rahana, lahjakortteina, tai lahjoituksina hyväntekeväisyyksiin, haluamallasi tavalla. Hyvää palvelussa on, että jokaista kyselyä valitessa näkee jo valmiiksi, paljonko kyselyä kohden tienaa rahaa.

Suomitutkan jäseneksi voi liittyä vain suomalaiset henkilöt ja kyselyjä voi tehdä vain suomalaisesta IP-osoitteesta.

Yhteenveto

  • Osallistuminen ilmaista
  • Kyselyn kesto 2-15min
  • Palkkion suuruus: 0,2-2 euroa per kysely
  • Palkkiot: Lahjakortteina, rahana, tai hyväntekeväisyyslahjoituksina.

Maksimoi tuottosi kyselypalveluista näillä vinkeillä:

Liity useaan palveluun – Voit liittyä usean kyselypalvelun käyttäjäksi, ja valikoida parhaat kyselyt useamman palveluntarjoajan joukosta. Monet kyselytutkimusyritykset rajoittavat tehtävien kyselyjen määrää, joten jos aikomuksessasi on tienata maksetuista kyselyistä yli 100 euroa kuukaudessa, suosittelen liittymään noin 5:n eri palvelun käyttäjäksi.

Valikoi – Hyödynnä kyselypalveluja, joiden tutkimuksista olet oikeasti kiinnostunut. Kun aihealueet liittyvät esimerkiksi harrastuksiisi, tai ammattiosaamiseesi, on palvelujen täyttäminen miellyttävämpää ja motivoivampaa.

Hyödynnä nopeaa laitetta ja nettiyhteyttä – Nopeasti toimivalla puhelimella tai tietokoneella kyselyjen täyttäminen nopeutuu huomattavasti. Nopealla mobiilikaistalla voit tehdä työsi jopa puolessa ajassa, riippuen palvelusta.

7. Kilpailu.fi – Arvontavoittoja netissä

Kilpailu.fi on kokonaan kotimainen yritys, joka tekee verkkotutkimuksia. Sieltä voi saada palkkioita joko lahjakortteina tai tuotelahjoina. Sivuston taustalla toimii ja sen omistaa suomalainen yritys LeadSpark Oy.

Käyttäjä aloittaa vastaamalla kyselylomakkeeseen, jossa kysytään perustietoja. Sen jälkeen Kilpailu.fi:n yhteistyökumppanit käyvät kyselylomakkeita läpi ja valitsevat niiden joukosta kaikkein sopivimmat vastaajat. Keskimäärin kyselyt kestävät muutaman minuutin ajan. Kyselyyn vastanneiden joukosta arvotaan voittajat, jotka voivat saada erilaisia palkintoja. Palkintojen arvot ovat pienimmillään 15 euron luokkaa, kun taas suurimmillaan Kilpailu.fi arpoo jopa 1 500 euron arvoisia lahjakortteja.

Yhteenveto

  • Osallistuminen ilmaista
  • Kyselyn kesto 2-10min
  • Palkkio maksetaan 15-1500 euroa suuruisina arvontavoittoina per kysely
  • Palkkiomalli: Arvonta

8. Toluna – Käteistä ja lahjakortteja

Toluna ei ole perinteinen verkkotutkimusyritys, vaan se on ikään kuin eräänlainen verkkoäänestysfoorumi. Se toimii yli 50 maassa ja sillä on yli 21 miljoonaa käyttäjää. Tolunalta löytyy perinteisiä kyselyitä, joissa halutaan selvittää kuluttajien mielipiteitä. Sen lisäksi myös käyttäjien on mahdollista luoda omia kyselyitään Tolunan sivuille. Tolunaan rekisteröityneet käyttäjät voivat myös keskustella toistensa kanssa ja luoda näin yhteyksiä eri puolille maailmaa. Tämä osoittaakin sitä puolta, miksi Tolunaa kutsutaan eräänlaiseksi foorumiksi. Sen lisäksi Toluna tarjoaa viihdettä käyttäjilleen. Käyttäjät voivat pelata erilaisia pelejä toistensa kanssa. Osa peleistä on ilmaisia, mutta joistakin joutuu maksamaan pienen maksun.

Toluna maksaa kyselyihin vastaamisesta monella eri tavalla. Kaikista kyselyistä maksetaan pisteiden muodossa. Pisteet on aina suhteutettu kyselyyn käytettävään aikaan. Pisteet voi lunastaa lahjakortteina tai niillä voi osallistua arvontoihin. Sen lisäksi kaikkien Tolunan käyttäjien kesken arvotaan jopa miljoonan pisteen paketti kerran päivässä. Lahjakortteina ostettavat pisteet voi käyttää vaikkapa Go Giftin lahjakortteihin. Tolunan kyselyt kestävät noin 4–30 minuuttia. Yhdestä kyselystä on saatavilla noin 1–5 euron suuruinen palkkio. Toluna ei siis välttämättä tarjoa rahallisesti kaikkein suurimpia palkkioita, mutta toisaalta se antaa jokaiselle mahdollisuuden voittaa miljoona pistettä joka päivä.

Yhteenveto

  • Osallistuminen ilmaista
  • Kyselyn kesto 4-30min
  • Palkkio maksetaan 1-5 euroa per kysely
  • Palkkiomalli: Lahjakortteina erilaisiin verkkokauppoihin.

9. Nielsen kuluttajapaneeli – Näin se toimii

Nielsen Kuluttajapaneeli on kiinnostunut suomalaisten kuluttajien ostokäyttäytymisestä. Sen kyselyillä kerätään siis tietoa nimenomaan tästä. Tiedot kerätään hieman eri tavalla kuin muiden kyselyiden kohdalla. Nielsen nimittäin kerää tiedot skannerin avulla. Sillä skannataan tuotteiden viivakoodit, jotta Nielsen Kuluttajapaneeli saa tietoa siitä, mitä mikäkin talous ostaa. Tällä hetkellä Nielsen Kuluttajapaneeliin kuuluu noin 5 000 perhettä ympäri Suomen. Kuluttajapaneeliin hyväksyttävät perheet voivat olla eri kokoisia ja asua eri alueilla.

Nielsen Kuluttajapaneeli maksaa kyselyihin osallistumisesta pisteillä, jotka voi käyttää esimerkiksi tavaroiden hankkimiseen Nielsenin omasta verkkokaupasta. Verkkokaupasta voi ostaa esimerkiksi suomalaista designia, kuten Marimekkoa, Iittalaa tai Fiskarsia. Jokainen kyselyyn osallistuminen kestää noin 5–10 minuuttia. Käytännössä se riippuu ostosten määrästä. Kyselyistä saa noin 1–2 euroa kyselyä kohti.

Yhteenveto

  • Osallistuminen maksutonta
  • Kyselyn kesto 5-10min
  • Palkkio maksetaan 1-3 euroa per kysely
  • Palkkiomalli: Pisteohjelma, jolla voi lunastaa tuotteita

10. Kantar – PItkäikäinen kyselypalvelu

Kantar on maailmanlaajuinen yritys, jonka toiminta ulottuu tällä hetkellä jopa yli 90:een maahan. Kantar toimi Suomessa aikaisempina vuosina nimellä Suomen Gallup, joka kuului aikanaan Suomen vanhimpiin markkinatutkimusyrityksiin. Sittemmin Kantar on jatkanut Suomen Gallupin työtä samalla otteella ja toimintatavalla. Kantarin kyselyihin voi vastata joko sähköpostin kautta tulevalla linkillä tai puhelimitse. Kyselyitä tehdään siis monimuotoisesti.

Kantar maksaa kyselyihin vastaamisesta pisteinä. Kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi, niillä voi lunastaa lahjakortteja. Lahjakortit ovat Go Gift -lahjakortteja, joten ne voi käyttää moniin eri kauppoihin. Kantarin kyselyt ovat usein keskimääräistä pidempiä. Ne kestävät noin 10–30 minuuttia. Yhdestä kyselystä saa noin 1–10 euroa. Kantarin avulla on siis mahdollista päästä nauttimaan myös mukavan kokoisista lisätienesteistä.

Yhteenveto

  • Osallistuminen kutsulla
  • Kyselyn kesto 10-30min
  • Palkkio maksetaan 1-10 euroa per kysely
  • Palkkiomalli: Pisteinä, joilla voi lunastaa lahjakortteja monipuolisiin verkkokauppoihin.

11. YouGov – Kansainvälinen kyselytutkija

YouGov on maailmanlaajuisesti toimiva kyselytutkija, joka tarjoaa käyttäjilleen lisätienestiä kyselyjen tekemistä vastaan. YouGovin kuluttajapaneeliin voit osallistua mikäli olet yli 15-vuotias Suomessa asuva henkilö. Mukaan liittyminen on helppoa, rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin!

Tehtyjä kyselyjä vastaan saat kerrytettyä pisteitä itsellesi. Pisteohjelma toimii niin, että pisteitä vastaan voit lunastaa GoGift-lahjakortteja tai osallistua kuukausittaiseen arvontaan. Arvontapalkintojen suuruus vaihtelee 50-1000 euron välillä. Pisteillä voi ostaa useampia arpalippuja ja parantaa voittomahdollisuutta. Kyselyn tekeminen vie noin 5-20 minuuttia.

Yhteenveto

  • Osallistuminen ilmaista
  • Kyselyn kesto 5-20min
  • Palkkio maksetaan 0,5-5 euroa per kysely
  • Palkkiomalli: Lahjakortteina  mm. Tokmanni, Ikea, H&M, Motonet, XXL, Tui, Suomalainen tai arpalippuja 50-1000e suuruisiin arvontoihin.

12. Clixsense/Ysense – Englanninkielinen kyselyohjelma

Clixsense, eli nykyiseltä nimeltään Ysense (2019 lähtien), on englanninkielellä toimiva maksetut kyselyt -ohjelma. Yhdysvaltalaislähtöinen Ysense tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia lisäpalkan ansaitsemiselle. Maksettujen kyselyjen lisäksi sinun on mahdollista ansaita rahaa katsomalla videoita, lataamalla ja kokeilemalla appeja ja tuotteita, ja suorittamalla tehtäviä.

Palkinnot maksetaan dollareina, jotka voidaan tilittää esimerkiksi Paypal-tilillesi. Rahat on myös mahdollista nostaa erilaisina lahjakortteina. Palkintosummat eivät ole päätähuimaavia, mutta pidemmällä ajalla Ysensestä voit kerätä mukavaa lisärahaa.

Clixsense tarjoaa käyttäjälleen myös erilaisia bonuksia, mikäli suoritat riittävän määrän tehtäviä/töitä päivässä, jolloin päiväpalkkioiden määrä nousee jonkin verran.

Yhteenveto

  • Osallistuminen ilmaista
  • Kyselyn kesto 1-20min
  • Palkkio maksetaan 0,1-10 euroa per kysely/tehtävä
  • Palkkiomalli: Rahana paypal-tilille tai lahjakortteja mm. Amazon-verkkokauppaan.

Kuinka paljon rahaa kyselyistä voi tienata?

Se paljonko rahaa tienaat kyselyistä, riippuu paljolti kauan sinulla on aikaa käyttää eri kyselypalveluja. Kokopäiväisen työn korvaajaksi maksetuista kyselyistä ei ole, ne on tarkoitettu enemminkin lisätienestin ansaitsemiseen luppoaikaa hyödyntämällä.

Useimmat käyttäjät tienaavat kokemuksiensa mukaan noin 20-200 euroa kuukaudessa. Jo 100 euron kuukausittaisiin lisätuloihin pääset pienellä vaivalla täyttämällä muutaman kyselyn päivässä. Todella ahkerat kyselytutkimuspalvelujen käyttäjät voivat tienata jopa 400 euroa kuussa, tosin tähän summaan päästäksesi sinun täytyy käyttää päivittäin useampi tunti aikaa näiden kyselyjen täyttämiseen.

Arvio kyselyn täyttöajasta vaihtelee jonkin verran, ja  niin työstä kertyvä tuntipalkkakin. parhaiten tienaa kun valitsee itselle mieluisia kyselyjä, joita on nopeaa ja helppoa täyttää. Ja kun hieman kokemusta pääsee kertymään, kyselyjen täyttäminen nopeutuu huomattavasti. Tuntipalkkaan vaikuttaa myös käyttämäsi puhelimen/tietokoneen ja netin nopeus. Nopealla mobiilikaistalla ja mobiililaitteella työ nopeutuu huomattavasti.

Jotkin kyselypalvelut tarjoavat mahdollisuutta myös erilaisten arvontojen voittoon, joten etenkin pitkällä aikavälillä mahdolliset arvontavoitot nostavat palkkiota huomattavasti.

Yhteenveto – Lisätienestiä netissä helposti

Maksetut kyselyt ovat kelpo tapa tienata lisärahaa netissä. Monet ovat skeptisiä maksettujen kyselyjen luotettavuudesta, mutta kyseessä ei ole huijaus vaan aivan todellinen tapa tehdä rahaa. Epäilyttäviäkin yrityksiä toki löytyy, mutta ylempänä listatut palvelut ovat luotettavia yrityksiä.

Palkkiot eivät kuitenkaan ole päätähuimaavia ja kyselytehtäviä tulee täyttää paljon, jos mielii päästä useamman satasen kuukausittaiseen lisä-ansioon. Ahkera työ toki palkitaan myös tässä hommassa. Eli, jos etsit vain helppoa rahaa heti, niin kyselyt ei ole se nopein keino saada rahaa tilille.

Parempiakin tapoja lisätulojen tienaamiselle toki löytyy, mutta jos sinulla ei ole tällä hetkellä ideaa, tai ylimääräistä aikaa löytyy vaikka koulun penkiltä tai tylsässä työssä niin kyselytutkimusten täyttämisestä kyllä saa kivaa taskurahaa.

Mikset siis kokeileilisi kyselypalveluja yllä olevista linkeistä ja aloittaisi lisärahan ansaitsemista!

[dipl_faq_page_schema title=” Hyödyllistä tietoa nettikyselyistä” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][dipl_faq_page_schema_item faq_question=”Ovatko maksetut kyselyt luotettavia?” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Kyllä, maksetut kyselyt ovat aivan luotettava tapa ansaita rahaa – kyseessä ei ole siis mikään huijaus kuten monet luulevat. Yritykset maksavat kyselytutkimusyrityksille parantaakseen heidän tuotteita ja palvelujaan. Kuluttajalta saatu tieto on äärimmäisen tärkeää suurille yrityksille, ja tämän tiedon avulla yritykset parantavat asemiansa markkinoilla.

[/dipl_faq_page_schema_item][dipl_faq_page_schema_item faq_question=”Miten palkkiot maksetaan?” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Palkkiot maksetaan kyselypalvelusta riippuen joko:

  1. Käteisenä rahana (esim. Paypal-tilille)
  2. Lahjakortteina erilaisiin verkkokauppoihin
  3. Arvontavoittoina (esim. älypuhelimia)
  4. Lahjoituksina hyväntekeväisyyspalveluihin jos niin haluat (mm. WWF)

Palkkiot nostetaan itse kustakin palvelusta haluttuun aikaan. Palvelut eivät automaattisesti tilitä palkkoita tilillesi.

[/dipl_faq_page_schema_item][dipl_faq_page_schema_item faq_question=”Mistä tiedän ettei kyseessä ole huijaus?” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Niinkuin aina, sinun kannattaa tutustua kyselypalveluja tarjoavan yrityksen taustaan ennen palvelun käyttöä. Luotettavat kyselypalvelut eivät esimerkiksi vaadi aloitusmaksua. Tällaiseen törmätessä kannattaa vaihtaa palvelua.

[/dipl_faq_page_schema_item][/dipl_faq_page_schema]