Jos olisit kuullut vielä 10 vuotta sitten kaverilta vinkkaavan, että hän tienaa rahaa katsomalla mainoksia, et olisi todennäköisesti uskonut häntä. Vuosi on kuitenkin 2021, ja kaikki on mahdollista.

Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi, nykyään on tarjolla monia vaihtoehtoja.

Voit käyttää puhelintasi mainosten katseluun rahaa vastaan tai kokeilla muita hyväksi havaittuja rahan ansaintastrategioita, kuten parhaiden käteistä maksavien Android- ja iOS-sovellusten hyödyntämistä.

Mainosten katsominen rahaa vastaan on yksi helpoimmista keinoista ansaita lisätuloja verkossa, sillä se ei vaadi kokemusta ja voit vain jättää sen pyörimään taustalle samalla kun teet muuta. Rikkauksia tällä keinolla ei toki haalita, mutta kelpo lisätulo on monelle tarpeen.

Parhaat Apit ja palvelut

1.Norstat Paneeli

Norstat paneeli ei varsinaisesti ole mainossivusto, mutta sen suosion vuoksi sitä ei voi jättää listasta pois.

Käytännössä Norstat paneelissa vastataan erilaisiin kyselyihin, ja tienataan kyselyistä pisteitä, jotka voi lunastaa lahjakortteina mm. Amazoniin, Ikeaan, H&M:ään, Motonetiin, Zalandoon jne…

Kyselyt voivat koskea esimerkiksi jonkin yrityksen uutta tuotetta tai palvelua, tai vaikka henkilökohtaisia mieltymyksiä julkisen liikenteen tai autoilun käytöstä. Kaikki vastaukset ovat anonymisoituja, siksi Norstat on luotettava ja hyvä tapa tienata pientä sivurahaa vaikkapa bussissa istuessasi.

2.PrizeRebel

PrizeRebel on kanadalainen palkitsemis- ja cashback-sivusto.

Se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita rahaa toimistaan, kuten kyselyihin vastaamisesta, videoiden katsomisesta, tuotteiden testaamisesta ja muusta.

Saat palkintosi PayPal-maksuna tai lahjakortteina kauppiailta, kuten Amazonilta, Best Buyilta jaEbayltä.

Palkkiomenettely: Lunasta pisteesi PayPal -rahasta tai lahjakorteista.

Vähimmäisnosto: Lunastus alkaa 2 dollarista, esim. Amazon -lahjakortille.

3.Swagbucks

Swagbucks on yksi maailman johtavista palkitsemis- ja rahaa katsomalla -sivustoista.

Sen tarjoamaa palvelua käyttämällä voit ansaita puhtaiden eurojen lisäksi myös Amazon-lahjakortteja ja -takuutarjouksia.

Palkkiomenettely: Lunasta Swagbucks -pisteesi yli 100 lahjakortille tai vaihda pisteet rahaksi PayPalin kautta.

Vähimmäisnosto: Vähimmäismaksuraja: 3 dollaria.

4.MyPoints

MyPoints on pyörinyt jo vuodesta 2021, ja se tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa katselemalla mainoksia, täyttämällä kyselyjä, lukemalla sähköposteja sekä tekemällä ostoksia.

Palkkiomenettely: Voit lunastaa pisteesi lahjakortteihin, matkoihin tai PayPal -käteiseen.

Vähimmäisnosto: Alkaen 5 dollaria (vastaa 700 pistettä)

5.InboxDollars

InboxDollars sisältää videoita ja TV -sisältöä, joita voit katsella tietokoneella tai älypuhelimella. Nämä videomainokset päivitetään päivittäin, ja voit katsella jopa 30 videota päivässä.

Mainoksia löytyy laidasta laitaan, aina julkkisjuoruista viihteeseen, ruokaan, urheiluun, autoiluun ja terveyteen asti.

Palkkiomenettely:  Useimmat videot maksavat 5–25 senttiä, mutta voit ansaita jopa 25 dollaria joissakin tapauksissa. InboxDollars maksaa PayPalilla tai voit lunastaa sähköiset lahjakortit (esim. Amazon, Target ja Walmart).

Vähimmäisnosto: Vähimmäismaksuraja: 30 dollaria.

6.AppKarma

AppKarma on yksi tyypillisimmistä rahaa katsomalla -alustoista, joka tarjoaa mahdollisuuden ansaita rahaa katselemalla mainoksia, vastaamalla kysymyksiin sekä laatimalla kysymyksiä.

Helppokäyttöisellä sovelluksella saat pientä taskurahaa kerättyä. Palkkiot lunastetaan suoraan sovelluksesta.

Palkkiomenettely: Voit lunastaa pisteesi lahjakortteihin, matkoihin tai PayPal -käteiseen.

Vähimmäisnosto: Alkaen 5 dollaria (vastaa 700 pistettä)

Paljonko rahaa mainoksien katselusta sitten tienaa?

Suoraan sanottuna mainosten katselu ei tee sinusta rikasta.

Palkkiot ovat jokseenkin samanlaisia, kuin maksetuilla kyselyillä, tienestit eivät ole suuria, mutta voivat olla kätevä lisä jonkin uuden hankinnan rahoittamisessa tai taloustilanteen parantamisessa.

Ansaitsetpa sitten 10 euroa tai 100 euroa kuukaudessa, videoiden ja mainosten katselun pitäisi olla vain yksi monista tavoista ansaita rahaa vapaa -ajallasi. Mutta jostain on toki lähdettävä liikkeelle – ennenkuin käsilläsi on paremmin tuottava bisnes, mainosapit ovat hyvä tapa aloittaa pienen sivutulon tienaaminen.

UKK

Miten palkkiot maksetaan?

Palkkioiden maksu riippuu käyttämästäsi palvelusta. Yleisimmin palkkiot maksetaan Paypal-käteisenä, lahjakortteina, ja joissain tapauksissa alennuskuponkeina.

Mistä tiedän ettei kyseessä ole huijaus?

Sinun kannattaa aina tutustua palveluun huolella, ennen kuin liityt kyseisen palvelun jäseneksi. Tässä artikkelissa on listattu vain luotettavia palveluja ja sovelluksia, jotka hoitavat maksut luvatusti.