Olemme aiemminkin käyneet läpi useita kyselytutkimusyrityksiä, jotka tarjoavat rahaa, lahjakortteja, ja muita palkkioita kyselyjen täyttämisestä.

Kyseessä on kohtalaisen uusi palvelu, ja netistä löytyy vielä vähän tietoa tästä yrityksestä, joten päätimme katsastaa kannattaako tähän palveluun liittyä vai ei.

Monosurveys ei ensikatsaukselta eroa merkittävällä tavalla alan kilpailijoista, ja palkkiot ovat kohtuullisen samanlaisia kuin muillakin alan yrityksillä, mutta palvelua käyttäessä huomaa pari tärkeää eroa, jotka tekevät Monosurveystä mielenkiintoisen tulokkaan alalle.

Monosurveys tarjoaa laajan valikoiman kyselyjä

Ehkä tärkein asia, joka nostaa Monosurveysin erinomaiseksi kyselypalveluksi on sen teettämien kyselyjen laaja valikoima.

Monesti kyselypalvelujen jäsenenä joutuu odottamaan kyselyitä silloin kun niihin olisi aikaa laittaa, ja kyselypalvelusta ei ole saatavilla kyselyjä, tai saatavilla olevat kyselyt ovat aiheeltaan tylsiä.

Tässä mielessä Monosurveys eroaa edukseen, sillä jo kymmentä kyselypalvelua läpikäyneenä Monosurveys tarjoaa ehdottomasti mielenkiintoisimpia kyselyjä verrattuna muihin Suomessa toimiviin kilpailijoihin.

Kyselyjä löytyy miltei miltä tahansa aihealueelta, ja siksi seasta onkin helppo löytää itselleen mieluiset aiheet. Kyselyt voivat koskea esimerkiksi viihdettä, elokuvia tai tv-sarjoja, musiikkia, politiikkaa, elektroniikkatuotteita, tai harrastuksia yms.

Kyselyihin vastaaminen tapahtuu yleensä valitsemalla vaihtoehto a, b, tai c, joten vastaaminen on helppoa puuhaa.

Monosurveys

  • Käyttäjäksi voi liittyä samantien
  • Kyselyn kesto 5-20min
  • Palkkio maksetaan 0.4-4,0 € per kysely
  • Palkkiomalli: Käteinen raha Paypal-tilille, GoGift- ja R-kioski -lahjakortit

Monosurveys.com tarjoamat palkkiot

Jokaisesta tehdystä kyselystä maksetaan käyttäjätilillesi euroissa laskettava korvaus 0,4 euron ja 4 euron väliltä – riippuen tehdyn kyselyn vaikeudesta ja pituudesta.

Jokaisessa kyselyssä ilmoitetaan ennen kyselyn tekemistä siitä saatava palkkiomäärä, joten palvelu on periaatteeltaan hyvin yksinkertainen.

Kun kerrytät saldoa yli 10 euroa, voit nostaa palkkioita rahana Paypal-tilille, tai lahjakortteina. Lahjakorttivaihtoehtoina ovat GoGift-lahjakortit ja R-kioskin lahjakortit. GoGift-lahjakortti käy satoihin eri verkkokauppoihin ja liikkeisiin.

Palveluun liittyminen

Palveluun voit täältä. Liittyessä sinulta kysytään henkilötiedot ja sähköpostiosoite, jolla voit rekisteröityä jäseneksi.

Liittyminen on nopeaa ja kestää vain pari minuuttia.

Kun olet rekisteröitynyt palveluun, voit aloittaa kyselyjen tekemisen samantien.

Tietosuoja?

Monet kyselypalveluista kiinnostuneet miettivät kyselyjen täyttämistä tietosuojan kannalta, mikä on äärimmäisen tärkeää.

Monosurveys tarjoaa käyttäjälleen 100% yksityisyyden. Yhdestäkään kyselystä ei luovuteta kyselyn tekijään liittyviä tietoja kolmansille osapuolille, eli kaikki kyselyt tehdään anonyymisti.

Vastauksia ei siis koskaan linkitetä vastaajaan.

Mielestäni ei missään nimessä kannata liittyä yhdenkään kyselypalvelun jäseneksi, joka ei takaa 100% anonymiteettiä, joten tämä on aina hyvä tarkastaa etukäteen.

Kokemuksia palvelusta

Monosurveys on oli kolmisen kuukautta testijakson alla, ennen tämän artikkelin kirjoittamista.

Yleensä olen testannut kyselytutkimusyrityksiä vain noin kuukauden ajan, mutta Monosurveysin kyselyjen hyvä valikoima antoi hieman lisämotivaatiota tämän artikkelin kirjoittamiseen.

Yleisesti ottaen palkkiot ovat pieniä, niinkuin kaikilla kyselytutkimusyrityksillä, eikä rikkauksista voi tällä työllä haaveilla.

Mielestäni kyselypalvelut ovat fiksu vaihtoehto, jos haluat käyttää luppoaikaa, kuten bussissa istumista hyödyksi.

Tai toinen vaihtoehto, jos olet työssä tai koulussa, ja sinulta ei vaadita kokoaikaa keskittymistä työhösi, ja sinulla on ylimääräistä aikaa tienata sivurahaa.

Palkkioiden nostaminen onnistui luvatusti, nostin joka kuukauden lopulla itselleni 10-20 euron arvosta lahjakortteja, sillä niitä ei tarvitse ilmoittaa verottajalle.

Katso myös nämä paneelit, joista voi ansaita rahaa:

Usein kysyttyä

Maksettujen kyselyjen verotus - pitääkö veroja maksaa?

Kyselylpalveluista tienattu tulo on veronalaista mikäli tienaat kyselyillä yli 100e vuodessa. Tulojen ilmoittaminen verottajalle on kuitenkin kuluttajan vastuulla.

Lahjakorttina nostetuista palkkioista ei tarvitse maksaa veroja.

Onko Monosurveys luotettava yritys?

Monosurveysin taustalla toimii suomalainen, Liidimedia Oy, joka on erikoistunut markkinatutkimukseen jo vuodesta 2016.

Kokemustemme mukaan Monosurveys maksaa palkkiot ajallaan ja luvatusti.