Luotonmyöntäjien määrä lainamarkkinoilla on kasvanut lainaamisen kysynnän noustessa valtavasti. Kiihtyneen kilpailun takia luotonmyöntäjien onkin täytynyt löytää entistä tehokkaampia keinoja erottua joukosta ja voittaa kuluttaja puolelleen. Yksi luotonmyöntäjien tarjoamista eduista netistä haettavien lainojen suhteen onkin lainaprosessin nopeus, sillä tänä päivänä lainaa on mahdollista saada omalle tililleen parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Vertaile suosituimmat pikalainat

Nopeasti lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on tänä päivänä nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Kun tunnistaudut omilla verkkopankkitunnuksilla, luotonmyöntäjä saa heti luotettavan varmistuksen henkilöllisyydestäsi, jonka ansiosta myös lainahakemus pystytään käsittelemään huomattavasti nopeammin kuin vaikkapa silloin, jos lainanhakijan tunnistautumiseen käytetään mitä tahansa muuta tapaa.

Verkkopankkitunnusten avulla voitkin olla varma, että voit hakea edullista lainaa verkosta turvallisesti. Koska verkkopankkitunnukset ovat jokaisen henkilökohtaisessa käytössä, kukaan muu ei esimerkiksi pysty hakemaan lainaa sinun nimissäsi, jos heillä ei ole käytössään sinun verkkopankkitunnuksiasi. Tästä syystä verkkopankkitunnuksia ei tule koskaan luovuttaa toisen ihmisen käyttöön, ei edes omalle perheenjäsenelle.

Näin haet netistä lainaa omilla pankkitunnuksillasi

Lainan hakeminen pankkitunnusten avulla on todella helppoa. Jos olet koskaan aikaisemmin tunnistautunut pankkitunnuksillasi muihin palveluihin tai tilannut esimerkiksi verkosta palveluita tai tuotteita laskulla tai verkkopankkimaksulla, pankkitunnuksilla tunnistautuminen on sinulle varmasti varsin tuttua hommaa.

Käytännössä et siis tarvitse lainan hakemiseen pankkitunnusten avulla mitään muuta kuin toimivalla nettiyhteydellä varustetun tietokoneen tai mobiililaitteen – sekä tietysti omat verkkopankkitunnukset. Vaikka jokaisella luotonmyöntäjällä onkin käytössään omat lainanhakuprosessinsa, kaikille näille palveluille yhteistä on lainan hakemisen nopeus ja helppous.

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla onnistuu yleensä seuraavasti:

1. Valitse lainasumma ja laina-aika.
2. Hae lainaa helpolla lainahakemuksella täyttämällä hakemukseen omat henkilö- ja yhteystietosi.
3. Valitse lainatarjousten joukosta sopivin laina ja tutustu sen ehtoihin huolellisesti.
4. Hyväksy lainatarjous allekirjoittamalla se omilla verkkopankkitunnuksillasi.
5. Vastaanota lainarahat ilmoittamallesi pankkitilille parhaimmillaan jopa saman päivän aikana!

Lainaa jopa minuuteissa verkkopankkitunnuksilla

Ennen vahvaa sähköistä tunnistautumista lainaa tuli hakea aina skannaamalla, täyttämällä ja lähettämällä monia eri papereita ja asiakirjoja. Näiden dokumenttien täyttämisessä ja lähettämisessä saattoi usein kestää päivä, minkä vuoksi myös lainan hakeminen oli usein uuvuttavaa ja hidasta.

Tänä päivänä lainamarkkinoilla toimii kuitenkin lukuisia eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat nopeaa lainaa turvallisesti pankkitunnuksilla tunnistautumisen ansiosta. Tällaisia lainoja saa erittäin helposti juuri vakuudettomana, sillä vahvan sähköisen tunnistautumisen ansiosta luotonmyöntäjä ei välttämättä tarvitse lainanhakijalta enää muita tietoja, jolloin lainatarjous voidaan tehdä välittömästi lainahakemuksen saapumisen jälkeen.

Monet luotonmyöntäjien prosesseista ovatkin tänä päivänä jo niin automatisoituja, että voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Koska tunnistaudut ja allekirjoitat lainasopimuksen kätevästi verkossa omilla pankkitunnuksillasi, lainaa on mahdollista saada nopeasti myös arjen yllättäviin tilanteisiin ja sellaisiin käänteisiin, jolloin rahan tarve on suuri.